Valokuvaus ja videotuotanto

Kertoo jopa enemmän kuin tuhat sanaa.

Ota yhteyttä

Valokuvaus ja videotuotanto

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla entistä visuaalisemmaksi. Valokuva- ja videotuotantomme rakentaa elämyksellisiä ja erottuvia tarinoita, jotka tukevat brändikokonaisuutta ja vastaavat yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin.


“In this fast-paced world, where the emphasis is on immediacy, a still photograph stops time. It gives the viewer a moment to think, to react, to feel.”

— Renée ByerIhmismieli prosessoi visuaalista dataa paremmin kuin mitään muuta. Kuten vaikkapa tekstiä, johon verrattuna kuvat resonoivat tajunnassamme 60,000 kertaa nopeammin kuin kirjoitettu sana. Kun mietit loma- ja perhevalokuviasi, lämpimiä muistoja ja tunteita, jotka virtaavat takaisin kuin eilinen – sen kaltaista voimaa on vaikea päihittää.

Missiona valokuvauksella on antaa kuvien linjaukseen suunta ja tunne, joka ei ainoastaan vetoa asiakaskuntaan, vaan aidosti tukee brändiä. Tämä taas lopulta näkyy parempana bisneksenä.

Video herättää tunteita.

Kun sanat ja kuvat eivät riitä, niin vaihtoehtona on turvautua videoon. Verrattuna esimerkiksi pelkkään kuvaan, ääneen tai tekstiin, video voi kertoa haluamasi asian monin kerroin voimakkaammin, koska se on yhdistelmä kaikkia näitä tapoja herättää ihmisissä fiiliksiä. Se on äärimmäisen hyvä tapa herättää katsojassa tunnereaktio, ja tunnereaktio sitouttaa katsojan ihan eri tavalla brändiin, palveluun tai yritykseen.

Video tekee käsitellyn asian paljon henkilökohtaisemmaksi ja synnyttää katsojassa vahvan muistijäljen, koska videot muistetaan yleisesti paljon useemmin kuin muu sisältö. Videossa kannattaisikin aina keskittyä juuri nimenomaan siihen tunteen herättämiseen – tätä kautta herätetään katsojassa aito kiinnostus asiaa kohtaan ja voidaan ohjata se eteenpäin tutkimaan asiaa lisää tai tekemään mahdollinen ostopäätös.

 

Tutustu töihimme

Tarvitsen apua