Helsinki-Hospital-logo
Ota yhteyttä
1

HAASTE

Helsinki Hospital perustettiin vuonna 2014 erilaisesta lähtökohdasta kuin muut alan toimijat: taustalla oli kokeneiden kirurgien unelma uudenlaisesta yksityissairaalasta, jossa kaikki lähtee potilaan tarpeista. Alussa luotu visuaalisuus ja viestintä eivät kuitenkaan erottaneet tai kertoneet riittävästi Helsinki Hospitalin edelläkävijyydestä ja ihmisläheisyydestä.

Kuinka osaaminen ja vastuullisuus saadaan rohkeasti näkymään kaavoihin kangistuneella toimialalla?

2

”Fabrikilla on loistavat tekijät ja rohkea ote. Yhteisymmärrys löytyi välittömästi ja lopputuloksena on selkeä kokonaisuus.”

Toimitusjohtaja Meeri Muikku

OIVALLUS

Kivun aiheuttama työkyvyttömyys on yksi yhteiskuntamme kalleimmista ilmiöistä. Liian monelle kipu ja kärsimys ovat osa elämää hoitamattomuuden tai huonon hoidon takia – hukkaamme siis jatkuvasti inhimillisiä ja yhteiskunnallisia resurssejamme. Siksi Helsinki Hospitalia tarvitaan. Turhan pompottelun ja jonottamisen voi katkaista vain onnistuneilla ja kokonaisvaltaisilla hoitotuloksilla. Lääkärikeskus ja kirurginen sairaala tekee töitä joka päivä sen eteen, jotta jokainen meistä voi elää täyttä elämää.

3
On aika kohdella itseämme niin kuin toivoisimme lähimmäisiämme kohdeltavan.

RATKAISU

Helsinki Hospital on olemassa, jottei kenenkään tarvitse kärsiä turhasta kivusta. Loppujen lopuksi muutos lähtee aina ihmisestä itsestään – ja siksi ihmisläheisyys ja rohkeus otettiin suunnittelussa keskiöön. Uudistunut Helsinki Hospital uudistaa rohkeasti toimialaa ja uskaltaa puhua tunteista ja itsensä rakastamisesta. Jotta voi pitää huolen muista, täytyy ensin pitää huolta itsestään.

Puhutaanko lisää?