Rekry

“Ensi vuonna teen merkityksellisempää työtä”

Ota yhteyttä

Asiakkuuspäällikkö, on aika tehdä uudenvuodenlupaus

On olemassa kaksi asiaa, jotka tekevät oman työn merkitykselliseksi: mahdollisuus toteuttaa itseään ja mahdollisuus tehdä työnsä kautta jotain hyvää.

Näitä kahta asiaa ei usein liitetä myyntityöhön tai markkinointiin – vaikka kyllä kannattaisi, kuten olemme Fabrikilla huomanneet. Toimistoissamme Helsingissä ja Joensuussa työskentelevä 18 hengen yhteisö ei tee töitä kulutuksen lisäämiseksi. Työskentelemme täysillä, että yritykset tekisivät parempaa bisnestä vastuullisilla valinnoilla ja teoilla. Tähän työhön meillä on olemassa luovat tiimit, parhaat kansainväliset kumppanit ja vuosien kokemus alalta, ja nyt haemme joukkoomme myynnin vahvistusta pääkaupunkiseudulle.

Tarvitsemme osaajan, joka saa aidosti aikaan positiivisia asioita.

Tulevalta asiakkuushenkilöltä odotamme kokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä sekä aitoa sitoutumista ja ymmärrystä pyrkimykseemme. Tarvitsemme osaajan, jolla on kyky löytää ja ohjata asiakkaita suuntaan, jossa saadaan aidosti aikaan positiivisia asioita.

Tulevalle työkaverillemme taas tarjoamme perhemäisen, inspiroivan ja kunnianhimoisen työyhteisön, jossa kannustetaan jatkuvaan oppimiseen ja kehittämiseen. Olemme ylpeitä yrityskulttuuristamme, mutta meitä kiinnostaa myös se, mitä uudet ihmiset tuovat mukanaan yhteisöömme. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja tekemään hyviä asioita.

Jos näet tässä mahdollisuuden ei vain uudenvuodenlupaukselle vaan jollekin uudelle isommalle asialle, lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 8.1.2020. Ole yhteydessä, soita, kysy, ihmettele tai whatsappaa. Ja ole rohkeasti oma itsesi, niin mekin olemme.

Lisätietoja ja hakemukset:

Perttu Kouvalainen / Toimitusjohtaja
0400 570 270
perttu@fabrik.fi