Pyrkimys

Olemassaolomme tarkoitus on lisätä ylpeydenaiheita maailmaan.

Ota yhteyttä

Vastuullisuuden ja eettisten arvojen kasvaminen on markkinoijalle mahdollisuus hopeatarjottimella.

Brändit ovat aina halunneet olla erottamaton osa yhteisönsä elämää. Jotain korvaamattoman hienoa ja henkilökohtaisesti merkityksellistä. On tullut tuhannen ja yhden taalan paikka lunastaa lupaukset. Ihmiset ovat kääntäneet suurten muutosten ja jatkuvan epävarmuuden keskellä katseensa yrityksiin. Luottamukseen vastataan tekemällä asioita, joilla on oikeasti merkitystä.

Valintaa ei oikeastaan edes ole. Hyvien asioiden tekeminen kun ei ole pelkästään oikein ja tarpeellista. Se on myös tutkitusti hyvää bisnestä. Ne, jotka tarttuvat tilaisuuteen heti, hankkivat kilpailuetua hitaammin herääviin. Jossain vaiheessa muutos on vastassa jokaisella.

Suomalaisilla yrityksillä on kisassa etulyöntiasema.

Suoraselkäisyys ja rehellisyys ovat dna:ssamme – luonteenpiirteitä, joista meidät tunnetaan. Monet asiat ovat jo valmiiksi hyvin ja muutkin ratkaistavissa. Nostetaan vastuullisuus tekemisen keskiöön ja lopetetaan hyvyytemme piilottelu.

Oma yritysvastuumme todentuu merkityksellisessä markkinoinnissa ja merkityksellisissä teoissa: autamme yrityksiä käyttämään vaikutusvaltaansa hyvään. Vastuullisuus ohjaa niin luovaa työtämme kuin arkisia ratkaisujamme, esimerkiksi jokavuotista papukaija-projektiamme ja työmatkojen kulkemista junalla – ja jos joudumme lentämään, päästöjen kompensoimista.

Olennaista on tahto oikein tekemiseen sekä ymmärrys siitä, että asioihin on useampi näkökanta. Sen, mitä emme vielä ymmärrä, voimme oppia. Otamme ilolla vastaan jokaisen huomion sekä kehitysidean tekemistämme koskien: yritysvastuu@fabrik.fi

 

Tutustu palveluihimme