Valokuvaus ja videotuotanto

Kertoo jopa enemmän kuin tuhat sanaa.

Ota yhteyttä

Valokuvaus ja videotuotanto

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla entistä visuaalisemmaksi. Valokuva- ja videotuotantomme rakentaa elämyksellisiä ja erottuvia tarinoita, jotka tukevat brändikokonaisuutta ja vastaavat yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin.


“In this fast-paced world, where the emphasis is on immediacy, a still photograph stops time. It gives the viewer a moment to think, to react, to feel.”

— Renée Byer

Ihmismieli prosessoi visuaalista dataa paremmin kuin mitään muuta. Kuten vaikkapa tekstiä, johon verrattuna kuvat resonoivat tajunnassamme 60,000 kertaa nopeammin kuin kirjoitettu sana. Kun mietit loma- ja perhevalokuviasi, lämpimiä muistoja ja tunteita, jotka virtaavat takaisin kuin eilinen – sen kaltaista voimaa on vaikea päihittää.

Missiona valokuvauksella on antaa kuvien linjaukseen suunta ja tunne, joka ei ainoastaan vetoa asiakaskuntaan, vaan aidosti tukee brändiä. Tämä taas lopulta näkyy parempana bisneksenä.

Video herättää tunteita.

Informaatio. Se vaanii taskussasi, yllättää nurkan takaa, seuraa perässäsi ja kertoo itsensä kahdella ennen kuin huomaatkaan. Videoiden määrä kaikissa kanavissa on kasvanut räjähdysmäisesti, ja kynnys omien videoiden tekemiselle ja julkaisemiselle on olematon. Informaation hyökyaalto ei ole kuitenkaan tehnyt meitä turraksi tarinoille. Päinvastoin. Kertakäyttöisten pikaviestien keskellä tarina on keino erottua, vangita huomio ja herättää aitoja tunteita.

Tarinan kertomiseksi video on edelleen päihittämätön keino monimuotoisuudessaan ja vaikuttavuudessaan. Audiovisuaalisessa kokemuksessa yhdistyvät kaikki tunteen herättämisen voimakkaimmat keinot musiikista dialogiin ja kuvakulmista näyttelijäntyöhön. Milloin näit viimeksi elokuvan, mainosvideon tai musiikkivideon, joka herätti jotain sisälläsi uinuvaa – laittoi veren kohisemaan, sai ihon kananlihalle vielä seuraavana päivänä ja ehkä jollain hassulla tavalla jopa muutti hiukan tapaasi katsoa tätä maailmaa?

Niin, siksi me rakastamme tarinoita, ja tiedämme, että emme ole yksin. Kohderyhmäsikin janoaa jo seuraavaa tarinaa, johon upota uudestaan ja uudestaan.

 

Tutustu töihimme

Ota yhteyttä