Palvelut

On aika kääntää yritysvastuu selkeäksi kilpailueduksi ja tunnetuiksi teoiksi.

Ota yhteyttä

Autamme yrityksiä kiteyttämään sen, mikä tekee niistä merkityksellisen ja menestyksekkään.

Fabrik on markkinoinnin ja viestinnän toimisto. Autamme heitä, joiden toiminta muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ja jotka haluavat kertoa siitä rohkeasti kaikille. Luovat ratkaisumme tarkoittavat asiakkaidemme eri haasteiden ratkaisemista kiinnostavasti ja pitkäjänteisesti. Siksi kyseenalaistamme, haastamme ja tuomme pöytään yllättäviäkin ratkaisuja – siten, että vuoden päästä kaikki ovat edelleen sitä mieltä, ettei tehty työ ollut turhaa.

 


Brändityö ja visuaalinen identiteetti

Autamme yrityksiä löytämään toimintansa kovan ytimen ja oivaltamaan merkityksensä ympäröivälle maailmalle. Kirkastetun brändi-idean jalostamme erottuvaksi ja puhuttelevaksi visuaaliseksi identiteetiksi.

Lue lisää


Strateginen viestintä ja markkinointi

Brändien on pystyttävä kertomaan strategisista ja vastuullisista valinnoistaan rohkeasti ja tunteita herättäen sekä onnistumistaan mitaten. Tämä ei aina tarkoita jättimäisiä avauksia vaan osuvaa viestiä juuri oikealle henkilölle.

Lue lisää


Valokuvaus ja videotuotanto

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla entistä visuaalisemmaksi. Valokuva- ja videotuotantomme rakentaa elämyksellisiä ja erottuvia tarinoita, jotka tukevat brändikokonaisuutta ja vastaavat yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin.

Lue lisää


Visuaalinen suunnittelu ja sisällöntuotanto

Olipa kyse jatkuvasti optimoitavasta bannerimainonnasta, tapahtumamarkkinoinnin videoklipistä tai somekanavien ylläpidosta, viestisi ja tarinasi pitää kertoa siten, että se jää mieleen.

Lue lisää


Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on yrityksen markkinoinnin osa-alue, johon sisältyvät kaikki digitaalinen materiaali ja viestintä. Hyvä digitaalinen markkinointi perustuu yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin ja sen viesti on räätälöity kohderyhmille.

Lue lisää

Tutustu töihimme

 

 


Saamme tukea Euroopan aluekehitysrahastosta palveluidemme kehittämiseen vuosina 2019–2021. Tukea hyödynnetään sekä brändijohtamisen että työnantajamielikuvan palvelutuotteiden kehittämisessä ja kansainvälistämisessä.