Palvelut

On aika kääntää yritysvastuu selkeäksi kilpailueduksi ja tunnetuiksi teoiksi.

Ota yhteyttä

Autamme yrityksiä kiteyttämään sen, mikä tekee niistä merkityksellisen ja menestyksekkään.

Fabrik on vastuullisen markkinoinnin ja viestinnän toimisto. Autamme heitä, joiden toiminta muuttaa maailmaa parempaan suuntaan ja jotka haluavat kertoa siitä rohkeasti kaikille. Luovat ratkaisumme tarkoittavat asiakkaidemme eri haasteiden ratkaisemista kiinnostavasti ja pitkäjänteisesti. Siksi kyseenalaistamme, haastamme ja tuomme pöytään yllättäviäkin ratkaisuja – siten, että vuoden päästä kaikki ovat edelleen sitä mieltä, ettei tehty työ ollut turhaa.

 


Brändityö ja visuaalinen identiteetti

Autamme kiteyttämään yrityksen kilpailuetua tuovan merkityksellisyyden sekä luomme siitä kertovan visuaalisen identiteetin, joka erottuu muista.


Strateginen viestintä ja markkinointi

Brändien on pystyttävä kertomaan strategisista ja vastuullisista valinnoistaan rohkeasti ja tunteita herättäen sekä onnistumistaan mitaten. Tämä ei aina tarkoita jättimäisiä avauksia vaan osuvaa viestiä juuri oikealle henkilölle.


Studio

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla entistä visuaalisemmaksi. Valokuva- ja videotuotantomme rakentaa elämyksellisiä ja erottuvia tarinoita, jotka tukevat brändikokonaisuutta ja vastaavat yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin.


Digitaalinen suunnittelu

Digitaaliset kanavat eivät suinkaan ole poistaneet luovuuden tarvetta maailmasta. Päinvastoin. Autamme rakentamaan puhuttelevia sisältöjä ja vaikuttavia ratkaisuja niin verkkopalveluihin kuin digimainontaankin.


Kanavariippumaton suunnittelu ja tuotanto

Olipa kyse jatkuvasti optimoitavasta bannerimainonnasta, tapahtumamarkkinoinnin videoklipistä tai somekanavien ylläpidosta, viestisi ja tarinasi pitää kertoa siten, että se jää mieleen.

 

Tutustu töihimme