Mitä yhteistä on Fabrikilla ja Suomen Luonnonsuojeluliitolla? Me molemmat rakastamme vesistöjä.

Ota yhteyttä

Suomen Luonnonsuojeluliitto saa Fabrikilta papukaijamerkin ja kymppitonnin!

 

Vuosittaisessa Papukaija-projektissamme lahjoitamme 10 000 euron edestä työtämme voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle. Tänä vuonna aiomme tehdä yhteistyötä Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa lähivesiemme hyvinvoinnin puolesta. Lahjoitus käytetään liiton vesiteemavuosien kampanjan suunnitteluun.

Meidän Markuksen mielestä kesä menee pilalle, jos ei ui. Vesi ja vesistöt koskettavat meistä ihan jokaista, olit sitten fabriklainen vesipeto tai et. Kaikki tarvitsevat puhdasta vettä. Ihmisen toiminta ja ilmastonmuutos ovat kuitenkin heikentäneet hälyttävästi lähivesiemme tilaa. Siksi Fabrik haluaa auttaa Suomen Luonnonsuojeluliittoa sen elintärkeässä työssä puhtaampien vesistöjen puolesta.

 

“Uskon, että Fabrik pystyy osaamisellaan auttamaan meitä kirkastamaan viestintäämme vesien suojelusta suomalaisille ja siten kirkastamaan myös elintärkeitä vesistöjämme.

Matti Nieminen, Suomen Luonnonsuojeluliiton viestintäpäällikkö

 

Fabrikin ja Suomen Luonnonsuojeluliiton yhteistyö alkaa samantien. Kampanja lanseerataan kevätkesällä 2020. Odotellessa voi pulahtaa vaikkapa veteen tai seurata projektin etenemistä some-kanavissamme.

 

Suomen Luonnonsuojeluliitto logo